Contest Blogger Jejaka Jambu

 ASSALAMUALAIKUM

 
klik banner
  

Mari kita pakat join,walaupun blog ini hanya aku buat suka-suka mybe tak dapat hadiah'' blog paling kreatif'' janji aku cuba ye.. Contest Blogger Jejaka Jambu yang dianjurakn oleh Blog.Lime.My. Hadiah memang awesome giler berangan  kejap bila tengah skodeng bahagian hadiah tu..Apa yang tunggu lagi mari la join hanya Klik Sidebar (Atas) Yang berkelip2 tu je.Jom sekodeng  blog beliau ..Terima Kasih

Blog Lime Creative adalah milik  seorang jejaka yang dikenali sebagai Nan @ Nan-Lime  berasal daripada selangor,sama tempat aku berlajar tapi tak tahu dia di mana hakhak..seorang yang suka grafik dan photog dan minat pada benda-benda kreatif.Aku salah seorang warga blog yang tersesat kat blog tu,tapi selain iklan untuk join entry'' contest blogger jejaka jambu'' adalah satu tempat yang terbaik untuk korang menambahkan ilmu pengetahuan kerana perlbagai info yang dikongsi bersama dalam blog Lime ini.Pelbagai info iaitu bab kesihatan,dunia luar dan tutorial.Malah korang dapat juga idea kreatif artwork yang dikongsi dalam blog Lime ini.

Antara kreatif artwork yang paling aku suka  "Lukisan 3D yang amat menakjubkan". 


2 gambar ini aku ada jumpa kat facebook hari tue so tengok menarik dan pelik terus save..kalau sekali pandang macam betoi-betoi kan sebab nama pun 3D hehe





Jom tengok Hadiah yang menarik ini

 
                         
                                    1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif

   2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)



3 x free design service (header blog / fb cover)



Tarikh tutup penyertaan adalah pada 11/08/2013 - 11.59 pm

Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu

5 comments:

  1. dari contest yang sama... good luck...
    http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

    ReplyDelete
  2. good luck:) fizi dtg dr segmen sama :D

    ReplyDelete
  3. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  4. All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete