Balik Kampung

Assalamualaikum


Ya Allah tak sabarnye hati ini nak balik ke kampung,rindu sama mak,rindu sama anak-anak menakan, rindu family,rindu jiran sebelah rumah,rindu sepupu sepapat.rindu motor yang selalu nek uat pergi rumah kawan untuk gosip pergi kedai kat mak pergi ronda-ronda pusing kampung amik angin..banyak betoi perginya tu~hehe..entah  la tetiba malam nie rasa nak jugak update blog,walaupun sebenarnya tak ada benda pun yang nak  tulis dan  diceritakan,jari-jemari ini je yang rasa cepat je menaip.hakhak apa-apa pun nak ucap 

SELAMAT BALIK KE KAMPUNG MASING-MASING


aLhamdulillah tak sabar nak jumpa anak-anakku..=)






                                                                 
                                                                        IZZ KHAWARIZMI
                                        

                                                                          Arash Mukhriz

MAKSU RINDU KORANG~

7 comments:

  1. seronoknya nak balik kampung..comel anak2 buah fiena..

    ReplyDelete
  2. Cuti Hari Malaysia ni tak balik kg ke Fiena... Mesti seronok anak2 buah tu jumpa maksu..

    ReplyDelete
  3. salam kenal dear.. cantek blog.. :) jom singgah blog saya.. http://irinenadia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Mohon sokongan dan tunjuk ajar terhadap Mioni Online Fashion Store.
    Menjual pakaian fesyen Korea pada harga yang amat rendah. Mohon sokongan kalian untuk sebarkan kepada rakan-rakan Facebook.
    Layari http://mionishop.blogspot.com/ dan https://www.facebook.com/mionishop untuk maklumat lebih lanjut. Terima kasih semua.

    ReplyDelete