sEtaHun seKaLi


Assalamualaikum wbt.
Sebelum itu rasanya belum terlambat lagi kot  nak wish selamat berpuasa dan selamat menyambut  kehadiran bulan ramadhan kepada semua umat islam tak kira di mana saja anda berada. Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana tahun nie dapat menjalani puasa di rumah bersama family...=D berbanding tahun lepas berpuasa bersama kawan-kawan nun jauh disana tetapi cukup memberi cabaran  dan pengalaman kepada insan seperti aku yang jarang berpisah daripada family..hehehe!!!!(tapi tahun depan harap dapat lagi berpuasa kat rumah amin...).

 Ok baiklah..nak tayang cikit la picture yang aku sempat amik time membuat praktikal kat pjabat daerah cukup memberi banyak pengalaman dan banyak perkara yang aku belajar dari hari ke hari dari tak pandai guna mesin cetak now dah leh kata pandai la jugak setakat nak copy tangan sediri ok jugak kot hehe...now baru nak masuk minggu ke-4 hari-hari lain akan menjelma>>>>>>chaiyok Fiena.


                                 ok macam biasa ,mesti ada sikit pic intro tuan punya blog haha



                                                  kakak aku sementara kak Miza dan Kak Ayu

                                                          pic menarik tapi tomey hehe!!!!

 Nie tempat aku buat kerja 

                                                                                   =D

7 comments:

  1. yg last tu lawa...haha...lama x update nu...sebok ek...

    ReplyDelete
  2. haha~last tu mmg lawa...hehe...cuci mata ek...ye la sibuk kalah kan orang yang betoi2 keja hehe....ang mcm na LI ok x???x citer pon pasai Li???asyik cintan cintun je haha

    ReplyDelete
  3. aah, cuci sampai bersih..haha..besa la kn org berkejaya mmg sebok...haha..aku LI ok jaa...haihh, dlm hati ada taman bunga...mesti la cintan cintun je...hahaha

    ReplyDelete
  4. haha~taman bunga x tahan tu..ingt taman ulat...hehe...kalu tambah dgn megi cintan lagi ok kot haha...

    ReplyDelete
  5. haha..ang merepek kn posa2 nih...ish, 2 saje je nk luah perasaan rindu...hahaha...romantik x aku....hahahaha:P

    ReplyDelete
  6. ooo...praktikal kat pjbt daerah mana?sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. pjbt daerah seberang perai selatan..

      Delete